Beth Hildenbrand, dark fantasy, Horror

Heretic Faith – Beth Hildenbrand

๐”พ๐•–๐•Ÿ๐•ฃ๐•–: Dark Fantasy, Horror

๐•Š๐•ฅ๐•–๐•’๐•ž: 5/5

โ„๐•–๐•ง๐•š๐•–๐•จ โ„๐•’๐•ฅ๐•š๐•Ÿ๐•˜: 5/5

๐•‹๐•ฃ๐•š๐•˜๐•˜๐•–๐•ฃ ๐•Ž๐•’๐•ฃ๐•Ÿ๐•š๐•Ÿ๐•˜: If the topics of explicit and graphic sexual content, trauma, PTSD, abuse, toxic relationship dynamics, assault, kidnapping, death, grief and loss, angels, demons, spiritual warfare, faith and spirituality upset you, then I highly suggest reading this book with caution.

***

“A well crafted follow up to Heretic Cain. Everyone needs Faith.” -Brandi Reads-

๐–๐ก๐š๐ญ ๐ˆ ๐‹๐ข๐ค๐ž๐ ๐€๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐“๐ก๐ข๐ฌ ๐๐จ๐จ๐ค:

Beth weaves the story of spirituality, family ties, relationships, angels, demons and life’s purpose as she tells Faith’s story. This book is not for the faint of heart! Heretic Faith is full of twists, turns, love, hatred, regret, steamy scenes, erotic love making, and finding purpose in life. The character glossary at the beginning of the novel, is very helpful in refreshing the reader on “whose who” in Cain’s world. Gothic Fantasy and Horror is not my go to genres, however, I truly enjoy Beth’s storytelling. One of Beth’s strengths as a writer is telling stories readers can relate to. And this is true of her book Heretic Faith.

๐–๐ก๐ฒ ๐˜๐จ๐ฎ ๐’๐ก๐จ๐ฎ๐ฅ๐ ๐‘๐ž๐š๐ ๐“๐ก๐ข๐ฌ ๐๐จ๐จ๐ค:

If you are into angels, demons, gothic fantasy and steamy romance, then Heretic Faith is for you!

๐•‹๐•ฃ๐•š๐•˜๐•˜๐•–๐•ฃ ๐•Ž๐•’๐•ฃ๐•Ÿ๐•š๐•Ÿ๐•˜:: If the topics of explicit and graphic sexual content, trauma, PTSD, abuse, toxic relationship dynamics, assault, kidnapping, death, grief and loss, angels, demons, spiritual warfare, faith and spirituality upset you, then I highly suggest reading this book with caution.

-Brandi Reads-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s